Skip to content

Trenger du båtplass sommeren 2022?

Hvert år har båtforeningen ledige plasser til utleie fordi noen medlemmer av forskjellige grunner ikke vil benytte plassen sin midlertidig. Du kan derfor søke om en slik båtplass for et år om gangen. Dersom du har stått på venteliste for fast båtplass lenge vil det være gode muligheter for at du får plass, siden du da prioriteres. Derimot hvis du står langt ned på lista eller kanskje ikke i det hele tatt er det dessverre lite sannsynlig at du får plass og dermed liten vits i å søke.
Søknad om en slik plass, som vi kaller “Sommerplass”, kan sendes på e-mail til Per Rostad: perros@online.no

Søknaden må inneholde informasjon om båtens størrelse og telefonnummer til kontaktperson/søker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *